Naar de inhoud Naar de footer 14 juni 2025 Julianapop logo- Julianapop in 9 kleuren, omringd met honderden gekleurde driehoeken
Salsa bij Djey

Salsa bij Djey

Zwoele salsa klanken zijn hét perfecte ingrediënt voor dat ultieme zomergevoel. De Salsa bij Djey crew neemt de draaitafels over en tovert de Zandloper Dancing moeiteloos om tot een Latijn-Amerikaans dansfeest met de lekkerste salsa, bachata, merengue en reggaeton. Ai, ai, aaaaaai! Dat is echter nog niet alles: ze hosten ook een salsa workshop voor beginners, gevorderden en alles daar tussenin. Want er gaat hoe dan ook gedanst worden in de Zandloper zaterdag 15 juni, ook als je niet kunt dansen; stilstaan is geen optie!

Salsa bij Djey is één van de grootste salsa dansscholen van Den Helder en omstreken. Wekelijks, van maandag t/m vrijdag, komen er honderden cursisten langs voor een uurtje dansles. Het staat buiten kijf dat muziek en dansen mensen samenbrengen; een verscheidenheid aan mensen neemt deel aan de lessen. Iedereen komt samen op de dansvloer!

Naast de wekelijkse danslessen wordt de dansschool ook regelmatig geboekt door bedrijven en particulieren voor workshops op locatie. Daarnaast staan ze jaarlijks een hoop koppels bij tijdens de voorbereidingen voor hun openingsdans. Kortom, elke dag is bij Salsa bij Djey een dansfeest en 15 juni dus ook!

WAAR? De Zandloper Dancing
HOE LAAT? 
13.30