Naar de inhoud Naar de footer 15 juni 2024 Julianapop logo- Julianapop in 9 kleuren, omringd met honderden gekleurde driehoeken
Vrijwilligers 2022

Organisatie

Het popmuziekfestival Julianapop is in 1993 ontstaan vanuit de Culturele Vereniging ‘Julianadorp Vooruit’, maar ging al na een editie als zelfstandige stichting verder (Stichting Evenementen Julianadorp). Met behulp van een grote groep enthousiaste vrijwilligers en genereuze sponsoren kan het festival al ruim 30 jaar voortbestaan. Met zo’n mooie club is het elk jaar weer een feestje om te werken aan een nieuwe editie van hét Vaderdag-evenement in Julianadorp.

Bestuur

Het bestuur van Julianapop zet zich het hele jaar door op vrijwillige basis in voor het festival. Ieder bestuurslid is verantwoordelijk voor zijn eigen takenpakket/portefeuille. Het dagelijks bestuur (DB) wordt gevormd door de voorzitter Alex Dobbe, secretaris Inge Bruin en penningmeester Rhona Wessels. Verder zitten in het bestuur: Mark Janssen (bouw), Karin Wijngaard (catering), Stephan Wegman (programmering), Sander Kroon (techniek), Mitsy Haeck (PR), Rianne Been (vrijwilligerszaken), Dillen Post (decoratie) en Martijn Nanninga, met opvolger Sebas Konijn (veiligheid).

Raad van Wijzen

De Raad van Wijzen wordt grotendeels gevormd door oud-bestuursleden en heeft een adviserende en controlerende functie. Met hun ervaring en inzichten uit het verleden zijn zij het extra setje ogen wat meekijkt bij de organisatie van Julianapop. De Raad van Wijzen bestaat meestal uit drie à vier personen en bestaat momenteel uit Fiona de Leeuw-van der Spoel, Reinder Kooistra en Gerrit van Mullem.

Vrijwilligers

Ieder jaar zetten een paar honderd vrijwilligers hun schouders eronder om het festival te laten plaatsvinden. Niet alleen de mensen achter de barren en het team Sfeerbeheer, maar ook de groep bouwers die het gehele terrein feestklaar maken en weer afbouwen zijn onmisbare krachten. Een groep toppers om heel trots op te zijn! Wil je ook je steentje bijdragen? Meld je dan aan als vrijwilliger via info(at)julianapop.nl!

Sponsoren

De drijvende kracht achter het festival is een grote groep sponsoren die de organisatie steunen met een geldelijke of materiële bijdrage. Een volledig overzicht van alle sponsoren vind je hier. Ook sponsor worden? Dat kan! Neem contact op via info(at)julianapop.nl!