Naar de inhoud Naar de footer 15 juni 2024 Julianapop logo- Julianapop in 9 kleuren, omringd met honderden gekleurde driehoeken

Snollebollekes

Nondeju, op een goed feestje als Julianapop kan dé feestact van dit moment natuurlijk niet ontbreken! Wij kunnen werkelijk niet wachten om iedereen op de festivalweide van links naar rechts te zien gaan met ’n biertje in de hand. Juist, Snollebollekes komt 17 juni 2023 naar het gezelligste festival van Noord-Holland!

Iedereen van links naar rechts

In vijf jaar tijd is Snollebollekes uitgegroeid tot het populairste feestnummer van Nederland met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feesthit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’. Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag: altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts.

Ook de lijst met successen van Snollebollekes puilt uit met prijzen als een Buma NL award, meerdere Party Awards, een top 2 hit in België, nummer 1 in zowel de Verrückte Top 538 van Radio 538 als de Q-Music Top 500 Van Het Foute Uur, gastartiest bij De Toppers en 300 live shows per jaar. Waarvan dit jaar dus eentje op ons Dorper podium, zin in. Stop…en door!

Snollebollekes

WAAR? Hoofdpodium
HOE LAAT? 17:30