Naar de inhoud Naar de footer 15 juni 2024 Julianapop logo- Julianapop in 9 kleuren, omringd met honderden gekleurde driehoeken

The Euros

Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren: The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Met shows op de Zwarte Cross, de Nijmeegse Vierdaagse, in Hongkong en Afghanistan komt het totaal op een verbijsterend aantal van meer dan 1500 optredens. Door de wol geverfd en door het volk geprezen: dat zijn de drie enthousiastelingen van The Euros. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf, en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!

Sensatie

De laatste jaren de sensatie in het Nederlandse feesttenten en zalen circuit. Van Friesland tot Limburg en van Zuid Holland tot Overijssel. Zelfs tweemaal een tour in Afghanistan, op verzoek van Defensie: er is geen locatie waar de jongens van The Euros geen diepe indruk achterlaten. Peter, David en Michiel hebben een missie tijdens elk optreden.” We gaan niet eerder naar huis voordat de tent volledig plat gespeeld is”.

 

The Euros

WAAR? Hoofdpodium
HOE LAAT? 21:00