Naar de inhoud Naar de footer 15 juni 2024 Julianapop logo- Julianapop in 9 kleuren, omringd met honderden gekleurde driehoeken

Drove

Dat lokaal talent ook vaak een podium krijgt op ons festival is menigeen niet onbekend, echter is deze Helderse electronische band ons podium misschien al bijna ontgroeid. Met het recordlabel van Martin Garrix, STMPD RCRDS, achter zich en talloze shows op Ibiza zijn ze al wereldwijd bekend aan het worden. Ze hebben zelfs hun debuut op Tomorrowland al gemaakt in 2022 en stonden in het voorprogramma van Martin Garrix himself! Hoe vet is het dat ze 17 juni niet de grens over gaan maar gewoon lekker dichtbij huis komen draaien? Juist, heeeeeeel vet!

Debuut EP

In 2021 bracht Drove hun eerste EP ‘Dusk’ uit en sindsdien brengen ze muziek uit onder het recordlabel van Martin Garrix. Chille relax muziek afgewisseld met dance-pop, future house en gestroomlijnde percussie partijen. Van internationale samenwerkingen tot draaien op feesten @ Ushuaïa op Ibiza: deze jongens staan aan het begin van een succesvolle carrière en we zijn blij dat we ze hebben weten te strikken voor ons Dorper festival dit jaar!

WAAR? De Achtertuin
HOE LAAT? 20:00