Naar de inhoud Naar de footer 17 juni 2023 Julianapop logo- Julianapop in 9 kleuren, omringd met honderden gekleurde driehoeken
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Julianapop? Tell me more! Alles wat je moet weten over het festival, antwoorden op al je brandende (en minder brandende) vragen; gewoon heul erg handig dus.

Algemeen

Zaterdag 17 juni 2023 doen we Julianadorp weer schudden op haar grondvesten met de 30e editie van Julianapop. Het allerleukste festival van Noord-Holland brengt je weer een gevarieerde line-up voor jong en oud van 13:30 tot 22:00. Voor ieder wat wils, precies zoals je van ons gewend bent! Voor de exacte locatie van het festival klik je hierrrrrr.

Nee, op Julianapop hanteren we de regel éénmaal het terrein op, éénmaal het terrein af.

Het is zeker handig om te zorgen dat je muntjes hebt. Deze haal je bij één van onze twee Muntverkooppunten op het festivalterrein. Tippie: om lange rijen te voorkomen graag pinnen! Met onze munten kun je voor alles betalen op het festivalterrein. Van je biertje tot je kluisje; zorg dat je muntjes op zak hebt. De munten zijn alleen dit jaar geldig; deze worden niet meer ingenomen en zijn niet inwisselbaar voor geld. Voor je muntjes kun je tot 21:30 terecht bij de Muntverkoop. Handig: heb je 30 lege bekers verzameld? Dan kun je deze inleveren voor 1 munt!

Jazeker! Vanaf woensdag 17 mei 13:30 fix je online muntjes via www.julianapop.nl/tickets. Online gekochte munten zijn alleen op de dag van het evenement op te halen bij de daarvoor aangegeven Muntverkoop vóór de entree vanaf 13:30. LET OP: éénmaal op het festivalterrein kun je géén online gekochte munten meer ophalen, er is geen weg terug naar de kassa voor de entree.

  • 10 munten = € 30,- (+ € 0,85 servicekosten per ticket)
  • 20 munten = € 60,- (+ € 0,85 servicekosten per ticket)
  • 30 munten = € 90,- (+ € 0,85 servicekosten per ticket)
  • 40 munten = € 120,- (+ € 0,85 servicekosten per ticket)

Maximaal 8 tickets per persoon.

De munten zijn alleen dit jaar geldig; deze worden niet meer ingenomen en zijn niet inwisselbaar voor geld.

TICKETS

JULIANAPOP 2023 = UITVERKOCHT! Vanaf zaterdag 11 februari 2023, 10:00 sharp, gaan de online kaartjes over de digitale toonbank. Koop je online tickets uitsluitend via julianapop.nl/tickets. Ook zijn de hard copy tickets vanaf zaterdag 11 februari 2023 verkrijgbaar (UITVERKOCHT), hier lees je waar! Online maximaal 8 kaarten per persoon.

Tickets voor Julianapop kosten € 32,- per stuk  (online + € 0,85 servicekosten per ticket). Indien er nog kaartjes op de dag zelf beschikbaar zijn, kosten deze € 35,- aan de kassa (UITVERKOCHT!). Kinderkaarten (jeugd t/m 12 jaar) kosten € 7,50 per stuk en zijn alleen en altijd verkrijgbaar aan de kassa op de dag zelf, ook als Julianapop is uitverkocht.

Wil je liever een hard copy kaartje dan een online exemplaar? No worries! Zaterdag 11 februari kun je tussen 14:00 en 16:00 terecht bij de muziektent @ Loopuytpark voor de eerste kaartjes. Deze zijn inmiddels uitverkocht.

Jazeker! Als je zorgt dat de streepjescode goed zichtbaar is, is dat geen enkel probleem. Zet je scherm dus op standje zaklamp en veeg die vette vingerafdrukken eraf, easy. 🙂

Check sowieso eerst even je spambox, soms komt je ticket zomaar daar terecht! Schittert je ticket ook in je spambox van afwezigheid? Surf dan naar stager.co/nl/tickets-kwijt/ – daar vind je een puik stappenplan om je kaartje alsnog te kunnen downloaden.

Pfffff, balen! Gelukkig is de naam op je ticket niet bindend, dus kun je ‘m zonder problemen verkopen aan een andere enthousiaste festivalganger.

Ja hoor, dat kan gewoon. Maar wees te allen tijde alert: koop je ticket van een betrouwbare verkoper! Zorg ervoor dat je het originele bestand krijgt toegestuurd om fraude te voorkomen. Een kaartje kan maar één keer worden gescand, daarna werkt de code niet meer en krijg je dus geen toegang tot het festival. De naam op het kaartje is niet bindend en ticketdoorverkoop is geheel op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele fraude of weigering bij de ingang door ticketdoorverkoop.

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen Julianapop betreden met een kinderkaartje. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt!

VERVOER

Ons mooie dorp is prima bereikbaar met het OV. Allereerst neem je de trein naar station Den Helder of Den Helder Zuid. Vanaf daar neem je bus 30 (richting Julianadorp) en stap je uit bij halte Van Foreestweg. Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie. Loop vervolgens de Schoolweg af richting het Avia-tankstation, je ziet het festivalterrein vanzelf verschijnen aan de Zuiderhaaks!

Voor een nauwkeurige routebeschrijving, gebruik je deze locatie in Google Maps. Het nieuwe evenemententerrein bevindt zich aan de Zuiderhaaks / Schoolweg en er zijn voldoende, gratis parkeerplekken aanwezig (parkeren op eigen risico).

Yessss! Je parkeert je fiets helemaal gratis voor de deur. Oh en vergeet je fietslampjes niet! Op de terugweg kan ’t al een beetje donker zijn… Er is een onbewaakte fietsenstalling aanwezig, dus je parkeert je fiets hier geheel op eigen risico!

AL HET ANDERE

Als je speciale voeding of medicijnen nodig hebt en echt niet een dagje zonder kunt, kunnen wij wellicht een uitzondering voor je maken. Stuur uiterlijk twee weken voor het festival een mailtje naar info(at)julianapop.nl en dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

Hoewel het bestuur regelmatig rituele zonnedansjes doet en de weergoden smeekt om een zonnetje, kunnen we natuurlijk helemaal niets garanderen. Wees daarom voorbereid op elk denkbaar weertype. Regen? Poncho! Zon? Zonnebril! Kou? Thermo ondergoed! Extra tip bij warm weer: drink genoeg water (van alcohol droog je uit..)!

Nee, het is verboden vloeistoffen mee het terrein op te nemen. Dit betekent dat parfum niet is toegestaan. Ook andere vloeistoffen mogen niet worden meegenomen.

Water is ook vloeistof, en dus niet toegestaan. Het is verboden vloeistoffen mee te nemen.

Smeer je gewoon gratis in (of beter: laat je insmeren…) bij de Merchandise. Mocht je echt per se je eigen zonnebrand mee willen nemen, kies dan voor een tubetje en niet voor een spray of spuitbus: die krijg je sowieso niet mee het terrein op! (sprays en spuitbussen, ongeacht de inhoud, zijn niet toegestaan op het terrein)

Kies in plaats van een spuitbus een deoroller, die mag je gewoon mee naar binnen! (sprays en spuitbussen, ongeacht de inhoud, zijn niet toegestaan op het terrein)

Gelukkig hebben we genoeg glutenvrije, vegetarische en vegan opties op ons festivalterrein! Mocht dit geen oplossing bieden, stel ons dan uiterlijk twee weken voor het festival op de hoogte van jouw allergie en/of intolerantie, dan kunnen we wellicht een uitzondering voor je maken. Let us know via info(at)julianapop.nl en we lossen het samen op!

 

Uiteraard! Er zijn handige kluisjes op het Julianapop veld aanwezig zodat jij je waardevolle spullen veilig kan opbergen en zorgeloos kan feesten. Handjes vrij, chill! 2,5 muntjes = klein kluisje, 3,5 muntjes = groot kluisje.

Bij de Merchandise zijn gratis oordopjes verkrijgbaar om je gehoor te beschermen tijdens het leukste feestje van Noord-Holland. Fixen wij.

Ja, heel graag zelfs! Bij de Muntverkoop kun je je muntjes gewoon betalen met je pinpas. Op de rest van het terrein betaal je alles met je vers gepinde muntjes. 😀

Wij vinden het ook heel tof als jij je wilt aansluiten bij ons fantastische team van vrijwilligers: vele handen maken immers licht werk! Mail snel naar rianne(at)julianapop.nl en zorg dat je erbij bent dit jaar!

Een dag na het festival kun je terecht bij de backstage tent, daar kom je sowieso iemand tegen die jou verder kan helpen. En geloof ons, het is bijna de enige tent die nog staat dus die vind je! Uiteindelijk worden alle gevonden voorwerpen naar Bikestore Julianadorp gebracht.

No worries, dan neem je gewoon even contact met ons op. We helpen je graag!