Naar de inhoud Naar de footer 15 juni 2024 Julianapop logo- Julianapop in 9 kleuren, omringd met honderden gekleurde driehoeken

La Fuente

Vorig jaar verlegde Job Smeltzer a.k.a La Fuente zijn grenzen, letterlijk en figuurlijk. Met 350 shows reisde hij de wereld rond en liet een geweldig spoor van club- en festivalsets achter die de harten en zielen van de fans hebben veroverd. Tijdens het festivalseizoen deze zomer deed hij 90 shows en maakte 60 vluchten in 65 dagen. Fans in bijna elk mondiaal gebied, zoals Europa, de VS, Azië en Zuid-Amerika, behoorden tot de gelukkige mensen die zijn energieke optredens meemaakten. Hoe vet is het dat in 2024 de festivalgangers @ Julianapop tot deze gelukkige mensen behoren? We want you!

In het voorjaar van 2022 dropt hij de single ‘ I Want You’. Met deze track scoort hij zijn eerste Top 40-hit. In de zomer bereikt I Want You de 3e plaats in de Top 40 en het nummer groeit uit tot een van de 20 grootste hits van het jaar. Ook ‘Doe Me Dansje‘, zijn samenwerking met Ronnie Flex en Kraantje Pappie wordt een hit.

Muziek is niet om te horen, maar om te voelen

La Fuente heeft ’n uniek, herkenbaar geluid: housemuziek op zijn best – opbeurend, energiek en het creëert een glimlach op menig gezicht. Zijn ruime kennis over de huidige golf van dansmuziek, zijn onbevreesde houding als het gaat om het experimenteren met nieuwe platen en het mixen van stijlen lang voordat zijn concurrentie dat doet, heeft zeker zijn vruchten afgeworpen! Deze DJ is een echte artiest, die altijd een geweldige sfeer op het podium brengt en elke keer weer het dak eraf blaast. Dit verklaart waarom promoters over de hele wereld zoveel van hem houden en fans hem de feel good-factor noemen. Dit wordt gegarandeerd voetjes van de vloer en dansjes op ons Dorper festivalterrein zaterdag 15 juni!

DJ La Fuente met zonnebril en gekleurde swooshes

WAAR? De Achtertuin
HOE LAAT? 17.30