Naar de inhoud Naar de footer 14 juni 2025 Julianapop logo- Julianapop in 9 kleuren, omringd met honderden gekleurde driehoeken

Snelle

Lars Bos, beter bekend als Snelle had altijd één droom: rapper worden. Vastberaden om te bewijzen dat een gewone Hollandse dorpsjongen ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren. En inmiddels kunnen we wel zeggen dat dat aardig gelukt is! De singer-songrapper kreeg in 2019 nationale bekendheid met zijn monsterhit ‘Reünie’. In 2020 zette het grote succes door voor de harde werker: met het nummer ‘Smoorverliefd’ maakte Snelle jongeren bewust van de gevaren van het gebruiken van je telefoon op de fiets. Op deze nummer 1 hit volgde gelijk de volgende: ’17 Miljoen Mensen’ met Davina Michelle. Hierna volgden nog meer hits o.a. ‘De Overkant’ met Suzan & Freek, ‘In De Schuur’ met Ronnie Flex en ‘Blijven Slapen’ met Maan. Ook zijn laatste wapenfeit ‘Hoodiedate’ gooit hoge ogen in de hitlijsten.

Dorpse roots

Zijn (dorpse) vriendengroep blijft belangrijk voor Snelle. Hij is omringd door mensen die soortgelijk grootgebracht zijn en allemaal affiniteit hebben met het creatieve. Ook zijn vriendin, die erg belangrijk voor hem is, past in dit plaatje. De 28-jarige Gorsselnaar wil met zijn muziek en video’s een soort ‘young boys having fun‘ cultuurtje uitstralen waarbij het belangrijk is dat iedereen zijn hart volgt en samen groeit door middel van muziek.

Snelle’s repertoire wordt gekenmerkt door ‘echte’ instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dit, gecombineerd met moderne trapbeats/drums en een authentieke woordkeus en boodschap, zorgt voor een verfrissende sound die eerder al te horen was op vele festivals, in vele concertzalen en zelfs ’n stadion. Het Dorper podium is helemaal klaar voor Snelle!

WAAR? Hoofdpodium
HOE LAAT? 14.15