Naar de inhoud Naar de footer 14 juni 2025 Julianapop logo- Julianapop in 9 kleuren, omringd met honderden gekleurde driehoeken

Julianapop 2023 = UITVERKOCHT!

Afgelopen zaterdag begon de kaartverkoop voor de dertigste editie van Julianapop, het jaarlijkse festival in Julianadorp de zaterdag voor Vaderdag. De verkoop begon dit jaar zowel met online kaarten als met fysieke kaarten. Laatstgenoemde waren tussen 14:00 en 16:00 verkrijgbaar in de muziektent op het Loopuytpark. De 300 kaartjes die hier werden aangeboden vlogen allemaal de tent uit. De organisatie laat weten dat ook de online tickets sinds dinsdagochtend strak zijn uitverkocht.

Dit betekent dat er op de dag zelf géén kaarten meer verkrijgbaar zullen zijn aan de kassa. Alleen kinderkaarten zijn op de dag zelf nog te krijgen aan de kassa. Deze kaarten zijn voor kinderen t/m 12 jaar en hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. De kinderkaarten kosten €7,50 en zijn alleen verkrijgbaar op de dag van het festival.

Record
Het festival was nog nooit eerder zo snel uitverkocht en de organisatie is hier dan ook enorm trots op. Naast wederom een sterke line-up heeft de organisatie nog meer mooie plannen en ideeën in petto, dus de J’pop bezoekers gaan weer een pracht festivaldag tegemoet in juni.

Line-up
Met de start van de kaartverkoop werd ook de laatste toevoeging aan de line-up bekend gemaakt, singer-songwriter Froukje maakt het programma compleet. Deze 21-jarige zangers won twee jaar achter elkaar Song van het Jaar (2021 en 2022), nam een Buma Award én Edison in ontvangst en maakte vorig jaar haar debuut op Lowlands. Dit alles maakt haar één van de veelbelovendste zangeressen die ons land rijk is.

Naast Froukje werd eerder al bekend dat Pater Moeskroen, Martijn Fischer, Snollebollekes, Drove, JPOP NONSTOP, Bizzey en The Euros op het Dorper podium zullen staan. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 juni 2023 van 13:30 tot 22:00.