Naar de inhoud Naar de footer 15 juni 2024 Julianapop logo- Julianapop in 9 kleuren, omringd met honderden gekleurde driehoeken

3JS

Het is inmiddels 17 jaar geleden dat de 3JS landelijke bekendheid kregen met hun debuutalbum ‘Watermensen’: al sinds 2007 zijn ze een constante factor binnen de hedendaagse palingsound. Ze vielen gelijk op met een unieke folk-popsound: aardse instrumenten, rijke zang-melodieën, teksten die tot de verbeelding spreken… en bovenal het unieke gitaarspel van Jaap Kwakman en de bijzondere zangstem van Jan Dulles. Ze stonden in 2012 al eens op ons Dorper podium en dit jaar gaan ze dat nog eens dunnetjes over doen!

Mooie tijden

In 2023 brachten de 3JS hun nieuwste album uit met de titel ‘Mooie Tijden’. Dit album werd opgenomen in Los Angeles, in de privé studio van Bob Clearmountain, de legendarische producer/mixer die werkte met talloze artiesten zoals Bruce Springsteen, David Bowie, The Rolling Stones, Bryan Adams, etc. Het is het twaalfde album van de groep en wordt door de heren zelf gezien als één van hun beste albums tot nu toe, maar toch… ‘het beste moet nog komen’. Dat wordt genieten van al hun oude parels en nieuwe werk op ons Dorper podium.

De mannen zitten weinig stil, hiervan is hun theatertour in het voorjaar van 2024 het bewijs. Voor deze unieke tour hebben de 3JS samen Red Limo Quartet, een strijkkwartet, hun meest bijzondere liedjes in een compleet nieuw jasje gestoken. En dan na het voorjaar, als het zonnetje weer volop schijnt, is Julianapop aan de beurt!

WAAR?
HOE LAAT?