Naar de inhoud Naar de footer 17 juni 2023 Julianapop logo- Julianapop in 9 kleuren, omringd met honderden gekleurde driehoeken

Kaartverkoop

De 30e editie van Julianapop vindt plaats op 17 juni 2023. Alle info over de kaartverkoop van Julianapop vind je hier: voorverkoopadressen, prijzen en natuurlijk alles over de online voorverkoop!

JULIANAPOP 2023 = UITVERKOCHT!

Zowel de kaarten online als in de winkel zijn uitverkocht. Er zullen ook geen kaarten beschikbaar zijn aan de kassa op de dag zelf, het festival is echt helemaal uitverkocht.

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over de (online) kaartverkoop. Problemen of vragen? Check de FAQ of stuur ons een berichtje via Facebook of het contactformulier en dan lossen we het samen op. We helpen je graag!

Ouderwetse kaartjes op papier

Liever een ouderwets ‘hard copy‘ kaartje? Ook dat kan natuurlijk! Zaterdag 11 februari kun je tussen 14:00 en 16:00 terecht bij de muziektent @ Loopuytpark voor een ‘echt’ kaartje. Het betreft een beperkte oplage, dus op = op! Deze tickets zijn uitverkocht en dus NIET verkrijgbaar bij de Bikestore.

Entreeprijzen

  • In de voorverkoop, zowel online als in de winkel € 32,- (online + € 0,85 servicekosten per ticket) – UITVERKOCHT!
  • Hard copy kaartjes zijn uitverkocht, er zijn dus géén kaarten meer verkrijgbaar bij Bikestore
  • Aan de kassa € 35,-  (alleen op de dag zelf indien beschikbaar en zolang de voorraad strekt – UITVERKOCHT!)
  • Jeugd t/m 12 jaar € 7,50 (alleen aan de kassa op de dag zelf en altijd verkrijgbaar, ook als Julianapop is uitverkocht)

Let op! De IJsbaankaart is (al lang) niet meer geldig bij de aankoop van entreekaarten.

Disclaimer

Heb jij via via een kaartje bemachtigd? Wees alert: koop je ticket dan van een betrouwbare verkoper! Zorg ervoor dat je het originele bestand krijgt toegestuurd om fraude te voorkomen. Een kaartje kan maar één keer worden gescand, daarna werkt de code niet meer. De naam op het kaartje is niet bindend en ticketdoorverkoop is geheel op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele fraude of weigering bij de ingang door ticketdoorverkoop.