Naar de inhoud Naar de footer 15 juni 2024 Julianapop logo- Julianapop in 9 kleuren, omringd met honderden gekleurde driehoeken

Martijn Fischer (zingt hits van Hazes)

Martijn is een Nederlandse acteur en zanger die onder andere bekend staat om zijn verschillende vertolkingen van André Hazes. In 1997 studeert hij af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht waarna zijn carrière als acteur snel een vlucht neemt. Door de jaren heen heeft hij rollen gespeeld in tal theater, televisie- en filmproducties. Je kan hem dus onder andere kennen van Gooische Vrouwen, Goede Tijden en Onze Jongens. In 2012 kruipt Martijn voor het eerst in de rol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’. Hierna volgen nog vele succesvolle vertolkingen.

Hazes

Martijn Fischer is dé man die de nummers van Hazes als geen ander over kan brengen. Van groots en meeslepend tot klein en ingetogen. Met thema’s als liefde, eenzaamheid en over het alledaagse leven. Samen met Martijn Fischer en zijn band vieren we op ons Dorpse festivalterrein dat wat André Hazes ons heeft nagelaten!

Martijn Fischer

WAAR? Hoofdpodium
HOE LAAT? 19:00