Naar de inhoud Naar de footer 15 juni 2024 Julianapop logo- Julianapop in 9 kleuren, omringd met honderden gekleurde driehoeken

Nederpop All Stars met Erik Mesie, Hans de Booij, Henk Westbroek en Lois Lane

In het begin van de jaren ’80 draait alles om de eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en ‘de bom’. Je bent voor of tegen. Het zijn ook de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Toontje Lager en Het Goede Doel zijn met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes populairder dan ooit.

Die onmiskenbare tijden herleven met een optreden van de Nederpop All Stars. Een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. Ze komen 15 juni naar Julianadorp en nemen Henk Westbroek (Het Goede Doel), Loïs Lane, Hans de Booij (bekend van de klassieker ‘Annabel’) en Erik Mesie (Toontje Lager) mee!

Pop in je moerstaal

De Allstars Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood zijn goed voor vele hits met o.a. Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw. Nederpop All Stars neemt je mee op een “muzikale roadtrip” langs legendarische Nederpop klassiekers.

Aangevuld met de originele Nederpop artiesten staan ze garant voor onvervalste, Nederlandstalige popmuziek waarbij ook recente poppareltjes volop aan bod komen.

Kortom een spetterend optreden vol onverslijtbare Nederlandse popmuziek, mede vertolkt door de charismatische leadzanger van de All Stars: Stefan de Kogel. Nederpop All Stars is een must voor jonge en oudere Nederlandstalige popliefhebbers. Een show om te genieten van pop in je moerstaal.

WAAR? Hoofdpodium
HOE LAAT? 18.20